Eş Başkanlar Kırmızıgül ve Diri Temizlik çalışmalarına katıldı

Eş Başkanlar Kırmızıgül ve Diri Temizlik çalışmalarına katıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bugün şehir merkezinde yapılan temizlik çalışmalarına belediye eş başkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri de katıldı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediye Eş başkanlığına seçilen Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri ilçenin Cengiz Topel caddesi ve ara sokaklarında yapılan temizlik çalışmalarına DEM Parti yönetimi, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile beraber katıldı. 

Öğle saatlerinde Ziraat bankası önünde bir araya gelen Belediye Eş başkanları, Partililer ve vatandaşlar çöp poşetleri alarak, kaldırım ve caddelerde bulunan çöpleri temizlediler.

Temizlik çalışmalarına Yüksekova Belediyesi temizlik ekipleri de destek verdi.

 


"ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM"

Belediye Eş başkanı Şoreş Diri,"Şehrimizi kayyumlardan temizledikten sonra bugünde halkımızla beraber, Belediye meclis üyelerimizle şehrimizi temizliyoruz. 8 yıldır şehrimizde kayyum kirliliği vardı. Yüksekova halkımıza çağrımızdır, herkes evinin önünü, işyerinin önünü temiz tutsunlar. Çünkü burası bizim şehrimizdir hep beraber sahip çıkmalıyız" dedi.

"EVİMİZİ NASIL TEMİZ TUTUYORSAK, ŞEHRİMİZİDE O ŞEKİLDE TEMİZ TUTALIM"

Eş başkan Kırmızıgül ise," Yüksekova'nın kaldırım, cadde ve sokaklarında bugün temizlik çalışmalarına başladık. Doğrusu şehrimiz temizlik konusunda çok kirli. Arkadaşlarımızla beraber başladık. Yüksekova halkına çağrımdır, evimizi nasıl temizliyorsak, şehrimizi de o şekilde temiz tutmalıyız. temizlik çalışmalarına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.