Esendere belediye başkanlığını yeniden Büyüksu kazandı

Esendere belediye başkanlığını yeniden Büyüksu kazandı

Yüksekova'ya bağlı Esendere Belde Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dırbaz Büyüksu kazandı.

A+A-

YÜKSEKOVA - İlçeye bağlı 41 kilometre uzaklıkta bulunan İran sınırındaki Esendere beldesinde 7 parti belediye başkanlığı için yarıştı. Belde çde sandıkların kapanmasıyla birlikte, kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Belediye başkan adayı Dırbaz Büyüksu oy çoğunluğunu alarak yeniden belediye başkanı seçildi.

Kendi evinde tebrikleri kabul eden Dırbaz Büyüksu, sandığa giden tüm vatandaşlara teşekkür etti.

BÜYÜKSU: ‘ESENDERE’DE ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANDI’

Büyüksu, “Sandığın başına gelip oy kullanan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün seçimi ezici bir çoğunlukla kazandık. Bütün sandıklarda açık ara önde kapattık. Bütün halkımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bize oy veren oy vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Nasıl ki geçen dönem herkesi, her kesimi, her ferdi kucakladıysak inşallah bu dönemde bize oy veren vermeyen herkesi aynı şekilde kucaklamaya devam edeceğiz. Belediyemizin kapısı herkese ama herkese eşit şekilde açık olacaktır. Biz geçen dönem sayısız hizmetler yaptık. İnşallah bu dönemde de bu hizmetlerimizin üzerine çok daha büyük hizmetler koyarak daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Tekrardan bizi seçen, yeniden bizi belediye başkanı seçen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bütün halkımızın hizmetkârıyım. Esendere’de eser ve hizmet siyaseti kazandı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum