Esendere Belediyesi iki Damperli kamyon aldı

Esendere Belediyesi iki Damperli kamyon aldı

Yüksekova ilçesinin Esendere Belde Belediyesi Araç filosuna yeni iki kamyon ekledi.

A+A-

MUSA DÜZENCİ/YÜKSEKOVAGÜNDEM

Maliyeti 650 bin TL olan Mercedes marka 2015 model çift çeker,damperli kamyonlar Devlet Malzeme Ofisi'nden alınarak Esendere'ye getirildi.

Esendere Belediyesi tarafından Devlet Malzeme Ofisi (DMO) dan alınan 2 kamyon, belediye garajındaki makine parkında yerini alarak Esenderelilere hizmet vermeye başladı. Esendere Belediye Eşbaşkanları, yeni alınan araçlarla güçlü bir makine parkına sahip olduklarını belirtti.

akifkaya

Eşbaşkan Akif Kaya, “2 kamyonumuzu belediyenin imkanlarıyla aldık. Yine ufak tefek eksiklerimiz var, onları da kısa sürede halledeceğiz. Alınan bu yeni araçlarla hem iş yapma kapasitemiz arttı, hem de eski araçlara sıkça ödenen tamir parasından kurtarmış olduk. İnşallah yeni alınan araçlarla Beldemiz çok iyi hizmetlerimiz olacak” dedi.

dilber

Belediye Eşbaşkanı Dilber Uzunköprü ise,"Başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hizmet yükümüzü hafifletmek amacı ile satın aldığımız kamyonlar Beldemize hayırlı olsun. Şu anki mevcut araçlarımız modelleri eski olması itibari ile gelişen teknoloji ve iş yükünün artması sonucu araç ihtiyacı doğmuştu. Devlet Malzeme ofisinden satın aldığımız araçlarla araç filomuz daha modern bir hale gelecektir" dedi.

damperlidamperli1

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.