Fenerbahçe'ye 10 isim önerildi

Fenerbahçe'ye 10 isim önerildi

Aykut Kocaman'ın durumundan haberdar olan bazı menajerler önemli hocaları sarı-lacivertlilere teklif etti.

A+A-

Süper Lig ve Avrupa'da istediği sonuçları bir türlü alamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'la yolların ayrılacağı iddiaları kulislerde sık sık konuşuluyor. Son gelişmelerden haberdar olan menajerler de Sarı-Lacivertli takımın başına yeni bir teknik adam getirmek için adeta yarışa geçmiş durumda.

10'A YAKIN İSİM ÖNERİLDİ

Takvim'in iddiasına göre; menajerlerin son 1 hafta içinde yönetime 10'a yakın teknik adam önerdiği belirtiliyor. Alınan bilgilere göre bu isimler arasında Brezilyalı Carlos Dunga ve Luis Felipe Scolari, Fransız Luis Fernandez ve İngiliz Kevin Keegan bulunuyor. Fakat Fenerbahçe yöhetimi kariyeri bitme noktasında olan ya da son yıllarda hiçbir başarı yakalayamayan bu teknik adamlara sıcak bakmıyor. Önerilen isimlerden Keegan 4 yıl, Dunga da 2 yıldır takım çalıştırmıyor. Fernandes de gittiği hiçbir takımda dikiş tutturamadı. Scolari ise daha önce Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

İKİ MAÇ HAYATİ ÖNEMDE

Kulislerde konuşulanlara göre Aykut Kocaman konusunda bekleme kararı alan Sarı-Lacivertli yönetim önümüzdeki haftalarda elde edilecek sonuçlara göre yol haritasını çizecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın şu anda Kocaman'a tam destek verdiği fakat Mönchengladbach ve Beşiktaş maçlarında da istenen sonuçların alınamaması durumunda düğmeye basacağı ileri sürülüyor.

ÇOK KALİTELİ OLACAK

Yönetim Kocaman ile yollarını ayırırsa mutlaka dünyaca ünlü bir ismi takımın başına getirecek. Bu nedenle Guardiola ile görüşüldüğü iddiaları hem Türkiye hem İspanya'da konuşuluyor. Teknik adam konusunda önümüzdeki hafta önemli gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

SÖYLENTİLER BENİ İLGİLENDİRMİYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yakın çevresine, "Söylentilerle ilgilenmiyorum. Sadece işimle ilgileniyorum" dediği öğrenildi.

L.FELİPE SCOLARİ

Daha önce de sık sık adı Fenerbahçe ile anılan Scolari, 2 yıllık Palmeiras macerasına son vermek zorulda kaldı. Şu anda Brezilya Milli Takımı'nda danışmanlık yapıyor.

LUİS FERNANDEZ

Bir dönem ismi sık sık Türk takımları ile anılan Fernandes son olarak İsrail Milli Takımı'nın başında başarısız bir dönem geçirdi. Geçtiğimiz yıldan bu yana çalışmıyor.

KEVİN KEEGAN

Bir dönem Premier Lig'in en önemli teknik adamlarından olan Keegan 2008'deki Newcastle hüsranının ardından hiç takım çalıştırmadı. İngiliz hoca 4 yıldır boşta.

CARLOS DUNGA

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden biri olan Dunga, 2006 ile 2010 yılları arasında milli takımı çalıştırdı. Fakat Dünya Kupası'nın ardından işine son verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.