Hakkari tatil köyüne yoğun ilgi

Hakkari tatil köyüne yoğun ilgi

Sümbül Dağı eteklerinde kurulan ve içerisinde kafeterya, dinlenme salonları ve duş kabinlerinin bulunduğu Hakkari tatil köyüne vatandaşlar ilgili gösteriyor.

A+A-

Hakkarili iş insanı Abdurrahman Er tarafından, kent merkezine 7 kilometre uzakta bulunan Depin’de, 15 bin metrekare alan üzerine kurulu İçinde yarı olimpik yüzme havuzu, restoranlar piknik alanı, ve rafting alanı bulunan kentin gözde mekanında düğün, nişan kına gibi etkinliklere ev sahipliği yapmanın yanında gençlerin serinlemek için mesken tuttuğu mekan oldu. Sıcak yaz günlerinde gençlerin bolca zaman geçirdiği tatil köyünde haftanın 7 günü 24 saati hizmet veriyor.

Her hafta arkadaşları ile havuza geldiklerini belirten Yusuf Adıyaman, çok keyifli gün geçirdiklerini herkesin gelip görmesi gerektiğini söyledi.

Adıyaman, 'Tam kapasiteli, Uluslararası Yüzme Federasyonu standartlarına uygun yarı olimpik standardındadır. Ayrıca üç adet çocuk havuzu, büyükler için yüzme havuzu bulunuyor. Hakkarililer burada serinlemenin mutluluğunu yaşıyorlar. Etrafı saran ve halay çeker gibi kol kola giren dağların ortasındaki tatil köyü gerçekten görenleri kendine hayran bırakıyor. Hiçbir masraftan kaçınmayarak kendi memleketine böyle bir hizmet veren iş adamı Abdurrahman Er’i kutluyoruz'' dedi.

İş adamı Abdurrahman Er ise Depin tatil köyüne gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayarak, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.