Hakkari Valisi Akbıyık göreve başladı

Hakkari Valisi Akbıyık göreve başladı

27 Ekim tarihinde Valiler kararnamesi ile Şişli Kaymakamlığından Hakkari Valiliğine atanan Vali İdris Akbıyık uçakla Yüksekova'ya geldi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

27 Ekim Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şişli Kaymakamlığından Hakkari Valiliğine atanan Vali İdris Akbıyık bugün İstanbul-Yüksekova uçağı ile Yüksekova Selahaddin Eyyubi havalimanına indi.

Vali Akbıyık'ı Havalimanında Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıçı,Şemdinli Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman, Hakkari İl Jandarma Komutan yardımcısı Albay Yavuz Öztürk, İl emniyet müdürü Suat Dilberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe emniyet Müdürü Haluk Baş, Kurum amirleri, STK'lar ve merkez mahalle muhtarları karşıladı.

50.Yıl ilk ve orta öğretim öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Akbıyık, Havalimanın V.İ.P bekleme salonunda gazetecilere açıklamada yaptı.

Akbıyık, "Hakkari güzel ülkemizin güzel bir vilayeti inşallah bu güne kadar ülkemizin değişik yerlerinde hizmet ettik, görev yaptık. Şuana Devletimizi en iyi şekilde temsil ettik. Hakkari'de hizmetlerimeze devam edeceğiz. Ben istanbul Şişli'den geliyorum. Şişli'de Hakkari'de hepsi bizim elimizden geldiği kadar buranın güzel insanlarına hizmet edeceğiz"ifadelerini kullandı.

Vali Akbıyık daha sonra karayolu ile Hakkari'ye geçti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.