Hakkari'de 14 kilo 100 gram uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de 14 kilo 100 gram uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilere Yüksekova ilçesinden Van ve Şırnak istikametine yolcu taşıyan minibüsler üzerinde yapılan arama sonucu 7 adet bal kabağında zulalanmış 14 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi.

A+A-

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında Yüksekova ilçesinden Van ve Şırnak istikametine yolcu taşıyan minibüsler üzerinde yapılan arama sonucu 7 adet bal kabağında zulalanmış 14 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildiği ve 5 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığını duyurdu. 

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "Hakkari İl Emniyet  Müdürlüğü görevlilerimizce Yüksekova ilçesinden Van ve Şırnak istikametine yolcu taşıyan minibüsler üzerinde yapılan uygulama sonucunda, bir minibüste yapılan adli aramada çuval içerisinde bulunan 7 adet bal kabağı içerisine zulalanmış şekilde 14  kilo 100 gram metamfetamin ele geçirilmiş olup 5 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır. İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik birimlerimiz ile çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.