Hakkari'de hasta almaya giden ambulans kaza yaptı

Hakkari'de hasta almaya giden ambulans kaza yaptı

Hakkâri’de hasta almaya giden ambulans kaza yaptı. Meydana gelen kazada, ambulans büyük çapta hasar gördü.

A+A-

Edinilen bilgiye göre kaza Hakkâri'nin Yeni Mahallesi su deposu civarında meydana geldi.
Akşam kent merkezine aniden yağan kar kazaları da beraberinde getirdi. Akşam saatlerinde aniden rahatsızlanan bir hastayı almaya giden 112 Şube Müdürlüğüne ait ambulans hasta adlıktan sonra buzlanan yolu fark edemeyince kayarak İsmet Erip adlı vatandaşın evinin duvarına çarparak durdu.

Ambulans şoförün bir diğer iddiası ise” ben hastayı aldıktan sonra karlı yoldan aşağı doğru inerken yolda iki araç şoförlerin durup birbirleriyle konuştuğunu gördüm siren çalmama rağmen çekilmediğini görünce bende onlara çarpmamak için frenleyince araç kaydı.” 
Kaza sonrası araçta bulunan hasta olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırılırken ambulansta bulunan sağlık ekiplerinin ise yaralanmadığı belirtildi. 

Olay yerine gelen 112 Şube Müdürü Ümit Kızılay ambulans şoföründen kazayla ilgili bilgi alırken Ambulans şoförüne neden zincir takmadığı konusunda da uyardığı görüldü. Mahalle sakinleri ise bu yol buzlanmadan dolayı sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerin yolu tuzlamalarını istedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.