Hakkari'de 'Öfke Nöbeti' semineri

Hakkari'de 'Öfke Nöbeti' semineri

Hakkari Üniversitesi “Öfke Nöbetleri” konulu seminer düzenlendi

A+A-

Hakkari Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Tartışmalar, Öfke Nöbetleri, Anlaşmazlıklar... Hem De En Sevdiklerimizle. Peki, Neden?" konulu seminer düzenlendi.

Zeynelbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Abdurrahim Zapsu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Çağla Pınar Tuncer,  Psikiyatrist Uzm. Dr. Mert Sinan Bingöl, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.
 
Psikiyatrist Uzm. Dr. Mert Sinan Bingöl, “Öfke Nedir? Eğitim Durumuna Göre, Yaşa Göre ve Cinsiyete Göre Öfke Durumları Nelerdir? Öfkenin Neden Olduğu Sağlık Sorunları Nelerdir? Öfkeyi Ortaya Çıkaran Durumlar, Öfkeye Neden Olan İçsel ve Dışsal Durumlar, Öfkenin Biyolojik ve Genetik Faktörleri” gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.
 
Seminer soru-cevap kısmının ardından Arş. Gör. Pınar Ertunç Onay’ın, Psikiyatrist Uzm. Dr. Mert Sinan Bingöl’e programa katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.(Hakkari Objektif)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.