Hakkari'de üç kaymakam bir Vali Yardımcısı değişti

Hakkari'de üç kaymakam bir Vali Yardımcısı değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven ile Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk'ün görev yerleri değişti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değişti.

Kararnameye göre Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı Urfa'nın Siverek Kaymakamlığı görevine atandı, Ordu İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu Hakkari Vali Yardımcılığına getirildi.

Aynı kararname ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kaymakamı Osman Doğramacı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire başkanlığına atanırken, Siirt Vali Yardımcısı Resul Özdemir de Yüksekova’nın yeni kaymakamı oldu. 

Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanırken, Adıyaman Tut Kaymakamı Muhammed Tugay Şemdinli'nin yeni kaymakamı oldu.

Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk de Diyarbakır Silvan Kaymakamı olurken, Kayseri Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt da Çukurca'nın yeni kaymakamı olarak göreve başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum