Hakkari'nin ulaşım sorunu Bakan Karaismialoğlu'na iletildi

Hakkari'nin ulaşım sorunu Bakan Karaismialoğlu'na iletildi

Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin ve Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ve beraberindekiler kentin ulaşım sorunlarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na iletti.

A+A-

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna ve odanın yönetim üyeleri ile birlikte Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu İl Temsilcileri Toplantısına katıldı.


Toplantıya katılan HESOB başkanı Tekin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmede kentin ulaşım sorunlarını ele aldıklarını duyurdu.


Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Tekin, "Hakkari- Van, Hakkari- Şırnak, Hakkari-Yüksekova- Şemdinli-Derecik ve Hakkari- Çukurca Karayolunun standartlara kavuşturulması, yapılan Güzeldere ve Yüksekova Tünellerinin hızlandırılması, Suvarakutra, ve Şemdinli yoluna yeni Tünellerin yapılması ve özellikle Hakkari-Van alternatif yolunun yapılması Hakkında taleplerimizi içeren raporumuzu da ilettik. Ayrıca Yüksekova İlçemize OTOGAR yapılması talebimize olumlu cevap verilerek çalışmaların başlatılacağı sözünü aldık" ifadelerini kullandı. 

Abdi Arslan ise Hakkari ile ilgili ulaşım sorunlarını ilettiklerini söyledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.