HDP heyeti seçim çalışmalarını sürdürüyor

HDP heyeti seçim çalışmalarını sürdürüyor

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren HDP, köy köy dolaşmayı sürdürüyor.

A+A-

24 Haziran erken seçimleri için Hakkari'de 3'te 3 hedefiyle yola çıkan Halkların Demokratik Partisi (HDP),  köy köy dolaşmaya devam ediyor. HDP heyeti, ziyaretlerini Yüksekova ilçesine bağlı Doski mıntıkasında sürdürdü. Adaklı, Bulaklı, Bataklı, Gürdere, Çimenli, ve Çatma köylerini ziyaret eden heyet, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

HDP heyetinde DBP Eşgenel Başkan Yardımcısı Hacer Özdemir , sski milletvekilli Hamit Geylani , DTK Divan üyesi  Dilek Adsan,  DTK Kadın Meclisi Sözcüsü Ruken Akçan, HDP milletvekili adayı Sait Dede, HDP-DBP İlçe temsilcileri yer aldı.

Köy meydanlarında halkla sohbet eden heyet, 24 Haziran seçimleri için güçlü destek beklediklerini kaydetti. HDP heyeti, ziyaretlerin ardından Kamışlı köyüne geçerek taziye ziyaretinde bulundu.

Diğer HDP adayı Özgür Zeydanoğlu ise Çukurca'nın Köprülü, Üzümlü ve Akkaya köylerinde çalışmalarını sürdürdü. Zeydanoğlu akşam ise 16 Haziran'da HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da katılacağı HDP mitingi için Hakkari merkezde bildiri dağıttı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.