HDP’li Fikret Turgut AKP Halkını Bombalıyor

HDP’li Fikret Turgut AKP Halkını Bombalıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı 21. Gününe girerken HDP ilçe Eşbaşkanı Fikret Turgut açıklamalarda bulundu.

A+A-

13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 21. Gününe girdi. İlçede aralıksız devam eden çatışmalar ve Mahallelere yapılan top atışları nedeniyle birçok ev ve iş yeri kullanılamaz hale gelirken, özellikle hendek ve barikatların bulunduğu Mahallelerden dumanlar yükseliyor.

“AKP HALKINI BOMBALIYOR”

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşananlar ile ilgili açıkamalarda bulunan HDP ilçe Başkanı Fikret Turgut,” AKP hükümeti Esat Halkını bombalıyor diyordu, Bu gün ise AKP halkını bombalıyor. AKP'nin Esat'tan bir farkı yok. Çözüm sürecinde baldıran zehir olsa içerim diyen AKP bugün Kürt Halkının çocuklarına ve kadınlarına zehir içtiriyor. Kendi halkını bombalayan bir zihniyetten bir şey beklenmez” dedi.

“STK'LILAR YÜKSEKOVA İÇİN NE YAPTI?”

Turgut,”Hakkari ili Yüksekova'ya taşınacağı denildiğinde STK'lılar, Siyasi Partiler ve Kanaat önderleri Ankara'ya gittiler. Hakkari ili Yüksekova'da 21 gündür süren yasak için bir şey söylediler mi?” Şeklinde konuştu.

“VATANDAŞ CİDDİ SIKINTILAR YAŞIYOR”

Bütün siyasi temsilcileri diyaloğa çağırdığını belirten Turgut, Yüksekova ilçesine bağlı bir çok köy ve mezra ablukaya alındı, buralara da yaşayan vatandaşların ciddi sıkıntılar içerisinde olduklarını belirti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.