HDP'nin seçim çalışmaları sürüyor

HDP'nin seçim çalışmaları sürüyor

HDP heyeti 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. DTK heyeti ise Yüksekova seçim bürosunu ziyaret etti.

A+A-

ÇUKURCA - 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala HDP'nin Hakkari ve ilçelerindeki seçim çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hakkari eski Milletvekili Hamit Geylani, Hakkari eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı ve HDP Hakkari milletvekili adayı Özgür Zeydanoğlu ile HDP ve DBP il yöneticileri Çukuca ilçesindeki çalışmalara katıldılar.

Çukurca HDP ilçe yöneticileri tarafından karışalanan HDP heyeti ilçe örgütü ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Öte yandan DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk ve DBP Eşgenel başkan yardımcısı Hacer Özdemir'in de aralarında bulunduğu bir heyet de Yüksekova seçim bürosunu ziyaret etti. HDP milletvekili adayı Sait Dede ve parti yöneticileri tarafından karşılanan heyet daha sonra çalışmalara katılmak üzere Şemdinli ilçesine geçtiler.

HDP Yüksekova ve Şemdinli ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği heyet seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ve Derecik bölgesindeki köyleri de ziyaret edecek. 

1-531.jpg2-502.jpg3-411.jpg4-353.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.