HEDEP, Yüksekova’da kongreye gidiyor

HEDEP, Yüksekova’da kongreye gidiyor

HEDEP Yüksekova ilçe örgütü kongreye gidileceğini açıklayarak yeni yönetimde yer almak isteyenlerin ilçe binasına gelerek başvuruda bulunabileceğini duyurdu.

A+A-

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( HEDEP), Yüksekova’da kongreye gidileceğini açıkladı. Kongre tarihi hakkında bilgi verilmezken, yönetimde yer alanların ilçe binasına gelerek başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi. 
Yüksekova İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
“Değerli Halkımız , HEDEP Yüksekova ilçe yönetimi 2. Olağan kongresini gerçekleştirme kararı almıştır. Partimizin temel işleyiş ve yönetmeliğine uygun Kongre Komisyonu oluşturulmuştur. Bu kapsamda Kongre Komisyonu olarak demokratik siyaset alanındaki kararlı mücadelemizi, halkımızın temel beklenti ve taleplerini yerine getirmek amacıyla “Özgürlük için yeniden” şiariyla kongre çalışmalarına başlamış bulunmaktadır.
Değerli Halkımızın tüm dinamikleriyle ortak bir irade, görüş birliği ve mutabakat anlayışında bütünleşerek yeni bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz. Bu temelde bu süreçte yeni yönetimde yer almak isteyen, demokratik siyaset alanında mücadeleye katkı ve güç verebileceğine inanan her bir yurtsever halkımızın, yeni yönetimde yer almak isteyen HEDEP ilçe binamıza gelip başvuru yapmasını bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.