İHA ekibinden meslektaşlarına ziyaret

İHA ekibinden meslektaşlarına ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ve beraberindeki gazeteciler habere giderken açılan ateş sonucu yaralanan İHA Derecik Muhabirini hastanede ziyaret etti.

A+A-

Bir süre önce Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Dereci Beldesi’ne bağlı Yeşilova köyünde IŞİD çetelerinin bölgeye geldiği duyumları üzerine bölgede hareketliliği görüntülemeye giden  İHA  muhabiri Ayhan Dinç, askerlerin açtığı ateş sonucu sol kolunda yaralanmıştı.

Sol kolu parçalanan ve tedavi altında tutulan gazeteciyi İHA Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, İHA Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş ve kendilerine eşlik eden Şemdinli ilçesindeki gazeteciler ile birlikte meslektaşları Ayhan Dinç’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Hastane yetkilileri ise gazetecinin sol kolunda aldığı kurşun ile çok kötü yaralandığını belirterek, kolunun kurtarılması için yakında bir ameliyat yapacaklarını belirttiler. Gazetecinin ölümden döndüğünü belirten hastane yetkilileri, sol kolunun kurtarılması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler./Hakkarihaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.