İntihar ettiği iddia edilen kadın toprağa verildi

İntihar ettiği iddia edilen kadın toprağa verildi

Samsun’da eşi ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeni ile intihar ettiği iddia edilen Tansu Askan, Erciş’te toprağa verildi.

A+A-

Yaklaşık iki yıl önce Van'ın Erciş ilçesinden Samsun'un Atakum İlçesi Yeni Mahalle Atakent mevkisine taşınan, 3 aylık  hamile ve bir çocuk annesi Tansu Askan,(23) dün öğlen saatlerinde evinde doğal gaz borusunda asılı olarak bulundu. Eşi ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeni ile intihar ettiği iddia edilen Askan'ın cenazesi sabah saatlerinde baba evinin olduğu Gözütok (Papişkîn) köyünde ağıt  ve göz yaşları arasında toprağa verildi.

Tartıştıktan sonra intihar ettiği öne sürüldü

Daha önce eşi ile sürekli şiddetli geçimsizlik yaşadığı ifade edilen Askan'ın eşi ile yaptığı telefon görüşmesinde tekrar tartışma yaşandığı ardından intihar ettiği öne sürüldü. Yaşanan tartışma sonrası eşinin intihar edeceği düşündüğü belirten M.D., eve gelerek kapının kilitli olduğunu ve defalarca kapıyı çalmasına rağmen eşinin kapıyı açmadığı öne sürüldü. Kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri giren M.D., eşi Tansu'nun doğal gaz borusuna asılmış cansız bedeni ile karşılaştığı ifade edildi. 1 çocuk annesi ve 3 aylık hamile olduğu belirtilen Askan, kaldırıldığı hastanede yapılan otopsi işlememelerinin ardından Van'ın Erciş İlçesi Gözütok köyüne getirildikten sonra bu gün sabah saatlerinde toprağa verildi.

Kaynak: www.gazeteyasam.com

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.