İpekyolu üzerindeki TOKİ ve Mezarlık Kavşağı kazalara davetiye çıkarıyor

İpekyolu üzerindeki TOKİ ve Mezarlık Kavşağı kazalara davetiye çıkarıyor

İpekyolu üzerinde yer alan Esenyurt Toki küme evleri kavşağı trafik ışıklarının olmaması kazalara neden oluyor.

A+A-

Daha önce trafik ışıklarının bırakıldığı noktada kaldırım çalışmalarından dolayı zarar gören ışıklar yerinden sökülürken buna bağlı olarak trafik kazaları da artmaya başladı.

Sürücülerin de hız limitini aştığı güzergahta vatandaşlar yola yeniden trafik ışıklarının bırakılmasını istiyor.

Geçen yıl kaldırım çalışmaları esnasında karayollarına bağlı iş makinesinin trafik ışıklarına zarar verdiğini ifade eden Adem Yiğit, "Çalışmalardan sonra trafik ışıkları yerinde söküldü. Ardından bir düzenleme yapılacaktı kimse ilgilenmedi. Yetkililerden bu konuda bir çalışma yapılmasını bekliyoruz. Bu güzergahta çok fazla kaza oluyor. Hem toki yolundan gelen araçlar yolda seyreden araçları tam görmüyor hem de petrolden çıkan araba güvenli geçemiyor." dedi.

Vatandaşlardan Fuat Arslan da Şu ana kadar 10’a yakın kazanın meydana geldiğini belirterek yetkililerden bu konuda bir çözüm bulmalarını istedi.

Jiyan Tekin isimli vatandaş ise "Işıklar kaldırıldığından beri sürücüler çok hızlı ilerliyor. Bu da beraberinde kazalara davetiye çıkarıyor. Yeniden trafik ışıklarının bırakılması kaza riskini azaltacaktır" ifadelerini kullandı./YüksekovahalkınSesi

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum