İran'ın Meşhur Yemeği olan 'Ab Goşt' Yüksekova'da Açıldı

İran'ın Meşhur Yemeği olan 'Ab Goşt' Yüksekova'da Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İran'ın meşhur lezzetlerini yapan ve müşterilerine sunan ‘Ab Goşt’ isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

A+A-

Yüksekova Cengiz Topel  Caddesi üzerinde yer alan Orient iş Merkezi’nin 3’üncü katında ‘Ab Goşt’ adlı restorant düzenlenen törenle hizmete girdi.

İran mutfağının meşhur lezzetleri Ghormeh Sabzi, Safranlı tavuklu pilav, Gheymeh Rizeh gibi yemekler Restoran da satışa sunulacak.

İş yerinin açılış törenine, Yüksekova Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekova Ticaret  ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, iş insanı Abdurrahman Pınar ve çok sayıda esnaf ile vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesildikten sonra iş yerini gezen vatandaşlar hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

İş yerin sahibi Sohab Asadıgharnsaeı  açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. Burada İran’ın meşhur yemeklerini yapıp vatandaşlarımıza sunacağız.  İş yerimizde 4 kişiye istihdam sağlayacağız" dedi.

Açılışın sonunda gelen davetlilere İran’ın meşhur yemekleri ikram edildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.