İŞKUR Hakkari'de alım yapacak

İŞKUR Hakkari'de alım yapacak

Hakkari İŞKUR TYP programı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 2'si kadın 6 kişilik alım yapacak. Başvurular bugün başladı.

A+A-

Hakkari İŞKUR TYP programı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 2'si kadın 6 kişilik alım yapacak. Başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi ise 22 Eylül Cuma günü sona erecek.

Hakkari İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplum Yararına Programı TYP) kapsamında 2 kadın 4 erkek işe alınacak başvurular www.iskur.gov.tr üzerinde yapılacak.

İŞKUR'dan yapılan açıklamada, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Hakkari Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile düzenlenecek Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 6 kişilik alım yapılacağı bildirildi.

18 Eylül Pazartesi (Bugün) başlayan başvuru işlemlerinin 22 Eylül Pazartesi Günü biteceği belirtildi.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde toplam 6 (2 KADIN - 4 ERKEK) kişiye yönelik düzenlenecek TYP için katılımcı başvuruları ise şu şekilde

KATILIM ŞARTLARI :

a) Kuruma kayıtlı işsiz olmak

b) 18 yaşını tamamlamış olmak

c) Emekli ve malul aylığı almamak

d) Öğrenci olmamak, uzaktan eğitim öğrencileri ve okul donduranlar da başvuramaz (Açık lise ve açık öğretim öğrencileri hariç) e) Herhangi bir yerde SGK’lı olarak çalışmıyor olmak.

f) Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Aynı yıl içinde başlayan FARKLI programlara da aynı adreste oturan birden fazla kişi katılamaz.

g) Öncelikle başvuranlar arasından hane halkı geliri sıfır olan, bu gruptan yeteri kadar müracaat olmadığı takdirde ADNK Sistemine göre aynı adreste oturanların toplam kazançlarının net asgari ücretin bir buçuk katına (17.130,35 TL) kadar geliri olanlar arasından katılımcı seçimi olacaktır.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum