İstanbul Kedileri’nden açıklama

İstanbul Kedileri’nden açıklama

Trafolara girerek elektrikleri kesmekle suçlanan kediler, bu tür kampanya yürütenleri tıslayarak kınadıklarını belirterek “7 Haziran gününün Türkiye’de hiçbir güç kesintisi yaşanmadan, demokrasinin gerektirdiği şekilde geçmesini can-ı ciğerimizden temenni

A+A-

İstanbul Kedileri, 7 Haziran genel seçimlerindeki olası elektrik kesintileriyle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Bianet'te yer alan açıklamaya göre, kediler, seçimlerindeki olası elektrik kesintileriyle ilgilerinin olmayacağını şimdiden duyurdu.

“Son dönemde hakkımızda çıkan ve medyada da geniş yer bulmuş Türkiye genelinde gerçekleşen elektrik kesintileri konulu karalama kampanyaları ile hedef gösterilen biz kediler zan altında bırakılıyoruz.

“Üzülerek izliyoruz ki dünyanın dört bir tarafından kedilere verilen destek, gösterilen sevgi ve ilgiden rahatsız olup, biz kedilerin yükselişini çekemeyen şer odakları tarafından kurulan aldatmaca tezgahları bugün sıklıkla görsel ve yazılı medyada da yer almaktadır.

“Bugüne kadar kedi haklarını savunduğumuz kadar, insan hakları ve demokrasiye de saygı göstermiş İstanbul Kedileri ailesi olarak, cemiyetimiz ve tüm kediler adına bu tür iddiaları ortaya atan, karalama kampanyalarını yürüten ve destekleyenleri tıslayarak kınıyoruz.

“İnanıyoruz ki tarafımızı hedef alarak üzerimizden gündeme gelmek isteyenlere kedi severler hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. 7 Haziran gününün Türkiye'de hiçbir güç kesintisi yaşanmadan, demokrasinin gerektirdiği şekilde geçmesini can-ı ciğerimizden temenni ediyoruz.”/İMC

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.