Kadın futbolcular deplasmanda galibiyet hedefliyor

Kadın futbolcular deplasmanda galibiyet hedefliyor

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde mücadele eden Yüksekova Belediye Spor kadın futbol takımı, Kahramanmaraş deplasmanı hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

İlçe tarihinde ilk defa Yüksekova Belediyespor bünyesinde 2017 yılında kurulan kadın futbol takımı, ligin ilk maçında sergilediği performansla lige iyi bir başlangıç yaparken aldığı galibiyetle tribünlerinde  beğenisini kazandı.

Kadın futbol takımı, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraş maçının hazırlıklarını tamamlayarak Kahramanmaraş'a doğru akşam saatlerinde yola çıkacak.

Yüksekova Belediye Kadın Futbol Takımı Antrenörü Bayram Yıldırım yaptığı açıklamada  ligin ilk haftasında Van gücü kadın futbol takımını ağırladıklarını ve sahalarında oynadıkları maçta galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Cumartesi günü Kahramanmaraş kadın futbol takımıyla deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Yıldırım, Şunları kaydetti:
"Kahramanmaraş deplasmanında galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Bu sene birinci lige çıkmak istiyoruz. Bu sene yerli potansiyelimiz iyi olduğundan  kadromuza eksik bölgelere 5 transfer yaptık. İyi bir kadromuz var inşallah ligin sonunda şampiyonluk elde edeceğiz. Geçen hafta çok iyi bir taraftar desteği vardı bu bizi çok mutlu etti. Taraftar desteği bizim için artı bir puandır. Onların sayesinde maçlarımıza daha coşkulu çıkıyoruz" dedi.

Milli Futbolcu Diyan Ceyhan ise 9 Yıldır Hakkari Kadın futbol takımında oynadığını belirterek, "Bu sene Yüksekova kadın futbol takımına transfer oldum. Burada oynamaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi ve güçlü bir kadromuz var inşallah yıl sonunda şampiyon oluruz" dedi.
Futbolculardan Kübra Şen de, "Amacımız şampiyonluğa giden yolu süslemek. Önce bir aile bağı oluşturmak. Yönetimden hocaya hocadan bize kat kat gelişen bir sürecimiz oldu. Sağlam tecrübeli kişilerle oluşturduğumuz bir kadromuz var. İnşallah taraftar desteğini  de alarak güzel sonuçlar alacağız" İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.