Kadın Futbolculardan Gol Şov!

Kadın Futbolculardan Gol Şov!

Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımı taraftarının desteği ile çıktığı maçta 4-1’lik net skor alarak lige iddialı bir başlangıç yaptı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVA GÜNDEM

Kadınlar Futbol 2’nci Ligi’nde heyecan başladı. Ligde Yüksekova’yı temsil eden Belediye Spor, ilk maçında fırtına gibi esti.

Yüksekova Şehir Stadında Van Gücü Kadın Futbol Takımı’nı ağırlayan temsilcimiz, taraftar desteğini boşa çıkarmayarak 4-1’lik net skorla galip geldi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye yüklenen Belediye Spor, ilk yarıyı Kübra Şen’in ayağından bulduğu golle önde kapattı.

İkinci yarıda da baskısını sürdüren Belediye Spor, soğuk havada oynanan 90 dakika sonunda 4-1’lik net galibiyet elde etti.

Ligde iddialı olduklarını oynadıkları futbolla gösteren kadın futbolcular, son düdüğün çalınması ile beraber galibiyeti kutladı.

Maç sonunda kadın futbolcuları tebrik eden Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, “Güzel oyun oynadılar. Onlarla gurur duyuyoruz. Şampiyonluk yolunda kızlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah böyle devam edecekler. Taraftar desteği ilk maça göre iyiydi. İnşallah bundan sonra da takımıza destek verirler. Bu takım Yüksekova’nın takımı. Sahip çıkmamız lazım. Herkese teşekkür ediyorum. Herkesin ayağına sağlık” dedi.

Kulüp antrenörü Bayram Yıldırım ise maç sonucunun kendilerini mutlu ettiğini kaydederek “Bundan sonraki süreçte daha iyi hazırlanıp şampiyonluğa adım adım ilerleyeceğiz. Bugünkü taraftar desteği çok iyiydi. Yüksekova halkından bunu talep ediyoruz. Lütfen kızlarımızı yalnız bırakmasınlar. Onlar yoksa biz de yokuz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Maçın sonunda 'Kadına El Kalkamaz' pankartı açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum