Kaya, Yüksekova'da 100 yataklı yeni hastane açılacağını duyurdu

Kaya, Yüksekova'da 100 yataklı yeni hastane açılacağını duyurdu

Yüksekova'da 100 yataklı yeni hastanenin açılacağını AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya sosyal medya hesabından duyurdu.

A+A-

Hakkari AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya X platformu üzerinden ilçede 100 Yataklı Devlet Hastanesi ile 20 Ünite Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kurulacağını duyurdu.

Yaptığı açıklamada: "Valimiz Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ali Çelik, Belediye Başkanlarımız ile birlikte daha önce Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca ve ekibi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, ilçemize yapılacak olan; 100 Yataklı Devlet Hastanesi + 20 Ünit ADSM, Yüksekova Devlet Hastanesi projelendirilmiş olup 28.03.2024 (Yarın) ihaleye çıkacaktır. Hastane Yeni Binası tamamlandığında Yüksekova’mızın aldığı sağlık hizmetinin kalitesi çok daha farklı olacaktır. Sağlıktan-Eğitime, Ulaşımdan-Sanayiye, İstihdamdan-Sosyal Projelere her alanda; Hakkari gelişiyor, Hakkari büyüyor. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca, Valimiz/Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ali Çelik, belediye başkanlarımız ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yüksekova'mıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum