Kaymakam Doğramacı: 'Bundan sonra sürekli olarak esnafımızı denetleyeceğiz'

Kaymakam Doğramacı: 'Bundan sonra sürekli olarak esnafımızı denetleyeceğiz'

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’nın öncülüğünde mavi renkte olan Yüksekova'da ‘kontrollü normalleşme dönemi’ denetimi yapıldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - İçişleri Bakanlığı talimatıyla ülke genelinde "Dinamik Denetim Modeli" ilk kez uygulandı. Yüksekova’da da Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Osman Doğramacı ilk denetime bizzat katılarak alınan tedbirleri yerinde denetledi.


Kaymakam Doğramacı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek kurallara uyulması konusunda özen gösterilmesinin son derece önemli olduğunu, alınan tedbirlere uyulması gerektiğini belirtti.

denetim1.jpg

“300 KİŞİYLE YÜKSEKOVA’DA DENETİMLERİ YAPIYORUZ”

Bundan sonra sürekli olarak esnafımızı denetleyeceğiz diyen Kaymakam Doğramacı,” Herkesin bildiği Hakkari ülkemizde salgın konusunda en başarılı illerden birisi ve normalleşme başladı. Bu illerin arasında durumu en iyi ilçelerden biriside Yüksekova ve biz bunu sürdürülebilir kılmak için dün içişleri bakanlığımızın da genelgesiyle Türkiye’de denetim süreci başlatıldı. Artık Dinamik Denetim sürecine girdik. Bundan sonra esnafımızı sürekli denetleyeceğiz, vatandaşımızı bilgilendireceğiz ve bu sürecin uzun vadeli olarak, salgın süreci bitinceye kadar il olarak mavi renkte kalmak istiyoruz. Bugün gerekli çalışmaları 300 kişiyle Yüksekova’da denetimleri yapıyoruz. Bundan sonra 7/24 esasına göre denetimlerimiz devam edecek” dedi.

denetim2.jpg

“YÜKSEKOVALILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Doğramacı, ”Esnafımızı ilk etapta uyarıyoruz ve onlara şunu söylüyoruz; Bu yapılan denetimler sizin iyiliğiniz için bir daha dükkanlarımız kapanmasın, bir daha salgın sürecinin kötü günlerine geri dönmeyelim diye yapıyoruz. Herkes kendine dikkat ederse, yaptığı işi düzgün yaparsa inşallah biz mavi renkten başka bir renge dönmeden bu salgın sürecini bitiririz. Güzel bir denetim oldu ve sürekli devam edecek. Bütün Yüksekova bilsin ki biz Yüksekova’nın sağlıklı bir yer olarak devam etmesini istiyoruz. Ayrıca bütün Yüksekovalılara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır gayet güzel bir şekilde salgın sürecini idare ediyoruz. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı. Yapılan denetimlere Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve kurum amirleri katıldı.

denetim3.jpg

denetim4.jpg

Kaynak: Kaymakam Doğramacı: 'Bundan sonra sürekli olarak esnafımızı denetleyeceğiz'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.