Kaymakam Doğramacı: 'Taksi duraklarımızı çarşı merkezinden alacağız'

Kaymakam Doğramacı: 'Taksi duraklarımızı çarşı merkezinden alacağız'

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan ve Taksicilerle bir araya geldi.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova’da devam eden değişim, dönüşüm çalışmaları kapsamında Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, İlçenin Cengiz Topel Caddesinde bulunan Taksi durakları ile ilgili yapılması planlanan düzenlemeler konusunda Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan ve Taksicilerle bir araya geldi.

TAKSİ DURAKLARI ÇARŞI MERKEZİNDEN KALDIRILACAK

Yeni düzenleme kapsamında, Taksi Duraklarının Cengiz Topel Caddesinden kaldırılması ve İpek Yolunda belirlenen alanlarda estetik ve modern durakların yapılacağı konusunda bilgi veren Kaymakam Doğramacı, “Duraklarla ilgili söz konusu düzenlemede yeni sisteme geçiyoruz. Duraklarımızı çarşı merkezinden alacağız ve çalışmalarımız sonucunda belirlediğimiz alanlara Taksici Esnaf arkadaşlarımızın rahat edebileceği 16 metrekarelik modern duraklar kuracağız. Daha önce Taksi duraklarının bulunduğu alanlara ise Taksi çağrı butonları yerleştireceğiz. Bu sayede yığılma ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş olacağız. Yenilenen Yüksekova’da, yenilenen taksi durakları planı ile ilçemizin yeni şehir kimliğine katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum