Kaymakam Kaşıkçı: Firma yetkilileri ile bir araya geldi

Kaymakam Kaşıkçı: Firma yetkilileri ile bir araya geldi

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde Yüksekova Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, İlçede kanalizasyon, su, yol, TOKİ ve arıtma çalışmalarıyla ilgili firma yetkilileriyle bir toplantı düzenlendi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Kaymakamlık toplantı salonunda firma yetkilileriyle bir araya gelen Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ilçedeki çalışmaların ne aşamada olduğunu yetkililerden bilgi aldı.

Toplantı öncesi çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kaşıkçı, "Bu değişim ve dönüşüm startında hem kanalizasyon hem su, yol ve alt yapı firmalarımız sahada çalışıyor. Su ve kanalizasyon bizim vazgeçilmezimizdir. Yüksekova ilk defa kanalizasyon ve temiz içilebilir bir suya kavuşmuş olacaktır ”dedi.

Bu zaman kadar bahar ayını beklediklerini söyleyen Kaşıkçı, projelerin onaylanması ve diğer süreçler dedik. Artık bir temmuz itibarıyla yeni startları daha hızlı kullandırmak için verdik. Bütün firmalarımız bir ekiple çalışıyorsa bunu 2'ye, yada 3 ekiple çalışıyorsa 6'ya çıkartacağız. Bu yılın sonuna biz artık işlerin yüzde 90'nın tamamlamak istiyoruz. bu sene sıkıntı çekelim, yoğun olalım ama önümüzdeki yıl bunun rahatını görelim istiyoruz, İnsanımız kanalizasyondaki rahatlığı görsün istiyoruz. biz sıkıntıyı bir defa görmek istiyoruz. Bu sene yoğun çalışalım, önümüzdeki yıl da bunun rahatlığını ve konforunu görelim istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaşıkçı,” Bugün firmalarımızla daha öncede bir araya geldik. Firmalarımızla bir değerlendirme yapacağız. Ne yapıyoruz, neredeyiz hedefimiz nedir. Hangi tarihte, hangi saatte biz artık son noktayı koyacağız. Bunu görmek istiyoruz. Firmalarımızla ön değerlenmelerimizden sonra önümüzdeki haftalarda diğer kurumlarımızla bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantı organize etmeği düşünüyoruz.  Arıtma tesisleri de önümüzdeki haftalarda startını vereceğiniz. İhale sürecine girdi. Dilimli barajında su alacağız. Bu sene onunda inşaatına başlıyoruz. Önümüzdeki yıl kanalizasyon, su, yol ve arıtma çalışmalarımız bitmiş olacaktır." Şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.