Kaymakam Kaşıkçı gazetecilerle bir araya geldi

Kaymakam Kaşıkçı gazetecilerle bir araya geldi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, ilçedeki gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçenin İpek yolu üzerinde bulunan bir kafede gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Kaşıkçı hem gazetecilerin sıkıntılarını dinledi, hem de ilçede yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yüksekova eski Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen ile İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu'nun da katıldığı programda konuşan Kaymakam Kaşıkçı, İlçenin sorunlarına yönelik çözüm üretmek ve daha iyi değerlendirmek için bu tür toplantılar düzenlediklerini belirtti.

Kaşıkçı,” Biz bu sorunları değerlendirirken de toplumun farklı kesimleriyle bir araya farklı ortamlarda gelmeye gayret ediyoruz. Bu gün ki kahvaltıda bir araya gelmemizde ki sebepte basınımızın sorunlarını görmek, ilçede yürüyen hizmetlerinde basınımızla birlikte paylaşmak, bizimde göremediğimiz bir kısım varsa onu birlikte değerlendirmek amacımızdı” dedi.

“İNSANLARIMIZ EN İYİ HİZMETLERE LAYIK”

Bu çalışmaların sadece basınla değil, toplumun farklı kesimleriyle de devam edeceğini söyleyen Kaşıkçı,” Başladığımız çalışmalarımız aynı tempoyla devam edecek, yine önümüzde ki dönemde basınımızla belli bir zaman geçtikten sonra nerdeyiz, ne yapıyoruz şeklinde basınımızla birlikte olacak. Amacımız Yüksekova'ya nasıl iyi hizmet yapabiliriz. İyi hizmeti en iyi kalitede insanımıza sunmak, İnsanlarımız en iyi hizmetlere layık, en iyisine layık olduğu içinde biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Samsun'un Bafra Cumhuriyet Başsavcılığına görevlendirilen Türkmen, Gazetecilerle vedalaşarak, helallik istedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.