Kaymakam Kendüzler Kar Temizleme Çalışmasını Kontrol Etti

Kaymakam Kendüzler Kar Temizleme Çalışmasını Kontrol Etti

Yüksekova Belediyesi tarafından yürütülen kar temizleme çalışmasını Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Kendüzler yerinde takip etti.

A+A-

Son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle seferber olan Yüksekova Belediyesi Karla mücadele ekipleri bu günde ilçenin Cengiz Topel Caddesinde temizlik çalışması başlattı. Karayolları Şefliği ekiplerinin de destek verdiği çalışmada İş makinelerinin yetersiz kaldığı kaldırımlarda ise ekipler bilek gücü ile temizlik yaptı.

Oluşan kar yığınları iş makineleri yardımıyla şehir dışına taşınırken, çalışmaları Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler ve Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı Hacı Bayram Özcan yerinde takip ederken, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, ve Belediyenin ilgili birim amirleri de eşlik etti.

Yapılan çalışmayı yerinde takip eden ve birim amirlerinden çalışma ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kendüzler, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Sohbet edip taleplerini dinlediği esnaflar ise çeşitli ikramlarda bulundular ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, “Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde yollarımız kapanmış durumda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz seferber bir şekilde hem ilçede hem de köylerde çalışmalarına geceli gündüzlü devam ediyor. Gerek Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz, Gerekse Belediyemiz yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürerek hayatı normal akışına getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.