Kılıçdaroğlu’ndan Ahmet Hakan mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan Ahmet Hakan mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor” dedi.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu THY'e ait tarifeli uçakla saat.08.40'da Fransa'nın Lyon kentine gitti. Gidişinden önce Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu Ahmet Hakan'ı aradığını söyleyerek şu ifadeleri kullanıldı:

“Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor. Medyaya yönelik saldırılar konusunda hükümetin çok dikkatli ve tutarlı adımlar atması bizim en büyük arzumuz. Bu olayın asıl faillerinin bulunması için de güvenlik güçleri üzerine düşen görevi yerine getirmiş olurlar. Kendisine ve Hürriyet ailesine geçmiş olsun diyorum.”

Bir gazetecinin köşe yazarının tehditte bulunduğunu ve olayın bununla ilgili olup olmayacağını sorması üzerine ise Kılıçdaroğlu, bu polemiğe girmeyeceğini söyledi.

Star gazetesi yazarı ne demişti?

Star gazetesi  yazarı Cem Küçük 9 Eylül'de köşesinde yazdığı yazıda “Sstersek seni sinek gibi ezerdik. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun” diyerek tehdit etmişti.

Ahmet Hakan gece saatlerinde Tarafsız Bölge programının ardından evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğramıştı./imc

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.