Muhtar Atalay: Maaşımı fakirlere vereceğim

Muhtar Atalay: Maaşımı fakirlere vereceğim

Yüksekova’ya bağlı Esentepe Mahallesinde muhtar seçilen İhsan Atalay, “Maaşımı 6 ay boyunca 4 fakir aileye vereceğim” dedi.

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde muhtarlık yarışını kazanan İhsan Atalay, mahalle sakinlerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Muhtar Atalay, “Bize oy veren, vermeyen herkese teşekkürü borç bilirim. Mahallemiz için elimden geleni yapacağım. İlk hedefim Esentepe Mahallesinin tapu sorununu çözmek. 25 yıldır gelen her yönetim çözeceğini söyledi ama kimse tapularımızı vermedi. Esenyurt ve Esentepe'nin yarısında tapu sıkıntısı var. Bunun için mücadele edeceğim. Gerekirse bakanlığa gideceğim. İkinci hedefim yolların yapılması, su sıkıntısının giderilmesi. Onun dışında sağlık ocağı, ve park alanlarının yapılması için girişimlerde bulunacağım. Mahallemiz için bunlar şart. Sağlık ocağı şuan mahallemize çok uzak. Gelecek haftadan itibaren mahallemiz için tüm girişimlere başlayacağım” dedi.

Mahalle sakinlerinin desteği ile mahalleye güzel bir görünüm katacaklarını kaydeden Muhtar Atalay, “Benim derdim mahalleme hizmet etmektir. Maddi kaygılarım yoktur. Maaşımı 6 ay boyunca  4 fakir aileye vereceğim. Elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışacağım. Koltuk derdim yok. Maaş için aday olmadım” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.