Naci Görür'den seçmene 'deprem' uyarısı: Yerel seçimleri kaçırmayın

Naci Görür'den seçmene 'deprem' uyarısı: Yerel seçimleri kaçırmayın

Prof. Dr. Naci Görür, halka “Particilik yapmadan, partiler üstü bir yaklaşımla yerel ve merkezi idare yöneticilerinden, partilerden kentlerinizi deprem dirençli hale getirmelerini talep edin" dedi.

A+A-

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği 6 Şubat depremlerinin ardından sık sık dile getirdiği “dirençli kentler talep edin” çağrısını yineledi.

Genel seçimlerde bu şansın kaçırıldığını belirten Görür, yerel seçimlerde halkın “depremde evimiz başımıza çökmesin, deprem dirençli kentler istiyoruz” demesini istedi. Prof. Dr. Naci Görür, “Ancak bu yolla sizden oy alabileceklerini hissettirin” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Arkadaşlar, zaman zaman dertleşiyoruz. Çoğu kimse doğal olarak kendi ile ilgili sorunları dile getiriyor. Bu yolla sorunlarımızı ülke çapında çözemeyiz ama DEPREM DİRENÇLİ YERLEŞİM ALANLARI projesi ile çözebiliriz. Bu proje ile ilgili herşeyi biliyoruz, neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz. Yeter ki siz isteyin.

Particilik yapmadan, partiler üstü bir yaklaşımla yerel ve merkezi idare yöneticilerinden, partilerden kentlerinizi deprem dirençli hale getirmelerini talep edin. Ancak bu yolla sizden oy alabileceklerini hissettirin.

Genel seçimlerde bu şansı kaçırdınız bari bu yerel seçimleri kaçırmayınız. DEPREMDE EVİMİZ BAŞIMIZA ÇÖKMESİN, DEPREM DİRENÇLİ KENTLER İSTİYORUZ deyiniz. Bunu talep etmek çok mu zor?”/Duvar

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.