Necmettin Anuk Yeşil Liste Adıyla, YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Necmettin Anuk Yeşil Liste Adıyla, YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için Necmettin Anuk Yeşil listede adaylığını açıkladı.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için Necmettin Anuk Yeşil listede adaylığını açıkladı.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine YEŞİL LİSTE adıyla yer alacaklarını belirten Necmettin Anuk, ''Değerli Halkımız Ve Oda Üyelerimiz  Bizler  19.Kasım 2022 Tarihinde Yapılacak Olan Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası Organ Seçimlerine Yeşil Liste İle Seçime Girmeye Karar Vermiş Bulunmaktayız.

Önceliğimiz, Birlikte Kollektif  Bir Çalışma Yürüterek  Seçimi Başarıyla Sonuçlandırmayı Temenni Etmekteyiz.  Ancak, Başta Oda Üyelerimiz Ve Halkımız Olarak Takdir Edersinizki Girdiğiniz Hiç Bir Seçimin Sonucunu Kesin Olarak Kestiremezsiniz.

Yeni  Kollektif, Mücadeleci Ve Paylaşımcı Bir Oluşum Olarak Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetimine Adayız. Bizler Bu Konuda Bölgemizin Sosyo-Ekonomik Yapısını Ve Halkımızın İhtiyaçlarını Esas  Alacağız.

Halkımızın Her Anlamda Toplumsal Çıkarını Önceliğimiz Olarak Ön Planda Tutacağımızın Sözünü Veriyoruz. Üreten, Düşünen, Paylaşan Ve En Önemlisi Aleniyet İlkesini Hayata Geçiren Bir Ekip Olduğumuzun Altını Çizeriz.

Yeni, Genç, Dinamik  Bir Yönetimi Herkesin Büyük Bir Umutla Beklediğinin Bilincindeğiz. Bölgenin Hassasiyetlerini Ve Gerçekliğini Göz Önüne Alarak Halkımızın Hakları Ve Çıkarları İçin Mücadele Eden Bir Stk Olacağımızın Sözünü Vermekteyiz.

Oluşacak Yeni Yönetimde Özellikle Genç Ve Dinamik Arkadaşlarımızın Olmasını Sağlayacağız.

Özelde Yüksekova, Şemdinli, Derecik Ve Özellikle Esendere Beldemiz Başta Olmak Üzere Hakkari İli Olarak Elbette Yazmakla Bitmeyecek Kadar Çözülmesi Gereken Acil Sorunlarımızın Olduğunun Farkındayız. Bütün Sorunların Çözülmesi İçin Gereken Her Adımı Atacağımızı Esas Alan Bir Yönetim Olacağımızı Beyan Ederiz.

Değerli Halkımız Ve Oda Üyelerimiz Kısaca Sorunlarımızı Değerlendirmye Tabiii Tutarsak.   

1-İlimiz Genelinde Yaşanan İşsizlik Sorunu

2- Organize Sanayi Bölgesinin Hayata Geçirilmesi

3- Sınır Kapılarında Yaşanan Sorunlar

4- İran Başta Olamak Üzere Turistler İçin Cazibe Merkezi Olamaması

5- Tarım İle İlgili Sorunlar

6- Kredilerle İlgili Bankalarla Yaşanan Sorunlar

7- Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin Yüksekova Şubesinin Açılması

8- Yüksekovanın İl Olması

9- STK'lar Arasındaki Diyalogsuzluk

10- Avrupa Hibe Projeleri

11- Üniversiteye Giden Öğrencilerimizin Kalacak Yer Sorunu Ve Burs Sorunları

12- Sağlıkla İlgili Yaşanan Sorunlar ( Kredi Alamadığı İçin Açılamayan Özel Hastane Sorunu, Açılamayan Bölge Hastanesi Sorunu)

13- Elekrik Tüketimi İle İlgili Vatandaşlarımızın Yaşadığı Sorunlar

14- Yüksekova'nın Yerel Basının Yaşadığı Sorunlar

 Ve Daha Yazmakla Bitmeyecek Nice Sorunlarımızın Olduğunun Farkındayız.

Bizler Odayı Yönetmede Şeffaflık İlkesini Esas Alarak Yönetim Kurulu Başkanının Kordineli Olarak Meclis Başkanı Ve Meclis Üyeleriyle Beraber Çalışan Kararları Beraber Alan Bir Yönetim Olacağız. Yönetim Kurulu Başkanının Tek Başına Karar Almasını Engelleyen Bir Anlayışla Oda Yönetimi Olarak Ortak Akıl ,Kollektif Çalışma Ve Tüm Sorunları Çözme Ve Çözüm Gücü Olacak Anlayışıyta  Hareket Edeceğiz.

Çoğulcu, Şeffaflık Temel İlkelerimiz Olup Halkın Beklentilerini Taraf Gözetmeden Göğüsleyen, Çevre Kirliliğini Önleme Konusunda Gerekli Bütün Çalışmaları Yapan, İnsan Hakları Ve Hayvan Hakları Konusunda Gerek İlimiz Gerek Ülkemiz Ve Gerekse Dünyada Yaşanacak (Yaşanmaması Elbette En Büyük Temennimizdir) Olumsuzluklara Karşı Haklarının İhlal Edilmemesi İçin Gerekli Duyarlılığı Göstereceğiz.

Özelde İl Ve İlçelerimizde Genelde Bölge Ve Ülke De Özgürlükçü, Demokratik, Hukuk Ve Çoğulcu Katılımı Esas Alan, Evrensel İnsan Ve Hayvan Haklarını, Savunan  Ekolojik Yaşama, Pozitif Cinsiyet Ayrımcılığını Esas Alan Bir Yönetim Olacağımızı Beyan Ederiz'' İfadelerini kullandı.

YEŞİL LİSTE SÖZCÜSÜ VE YÖNETİM KURULU BAŞKAN ADAYI JEOLOJİ MÜHENDİSİ - NECMETTİN  ANUK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum