Nokta Dergisi’ne polis baskını

Nokta Dergisi’ne polis baskını

Son sayısını yayına vermeye hazırlanan Nokta Dergisi’ne dün gece yarısı polisler baskın yaptı.

A+A-

Derginin piyasaya çıkamayan kapağında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkada bir asker cenazesi geçerken selfie yaptığı bir görüntünün yer aldığı iddia edildi.

Nokta Dergisi'ne gece yarısı düzenlenen baskında derginin merkezinde kimseyi bulamayan polisler, sabah erken saatlerde yeniden binaya geldi.

Nokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven, polis baskınını Twitter'dan “Polis an itibariyle ofisimize intikal etti. Saat 01.30…Nokta toplatılacak sanırım. Asker 2007'de baskına sabah gelmişti. Sivil! baskın gece 1.30'da” sözleriyle duyurdu.

Okmeydanı, Gürsel Mahallesi'ndeki Nokta Dergisi'ne sabah saatlerinde yeniden gelen polislerin incelemesinin devam ettiği bildirildi.

Nokta Dergisi Twitter hesabından “Polislerin konuşmalarına bakılırsa dergi toplatılacak ve dağıtımı engellenecek..! Nokta'yı sabah okuyucu ile buluşturmamak için büyük bir çaba sarfediliyor… Ve polis Nokta'nın ofisinde..! 2007'de askeri vesayetin emriyle baskın yapılan Nokaya ‘ya bugün sivil vesayetin emriyle gece baskını yapılıyor” tweetleri paylaşıldı.imc

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.