Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı bir ay uzatıldı

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı bir ay uzatıldı

Nusaybin Kaymakamlığı, ilçede kısmen uygulanan sokağa çıkma yasağının bir ay daha uzatıldığını duyurdu.

A+A-

Nusaybin Kaymakamlığı, ilçede kısmen uygulanan sokağa çıkma yasağının bir ay daha uzatıldığını duyurdu.

Nusaybin Kaymakamlığından yapılan duyuru şöyle: "İlimiz Nusaybin ilçesinde 14 Mart 2016 saat 00:00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Güvenlik kuvvetlerimizce El Yapımı Patlayıcılar ile ilgili arama tarama faaliyetlerine devam edildiğinden Fırat Mahallesi,  Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Abdülkadirpaşa, Mahallesi, Zeynel Abidin Mahallesi ile Kışla Mahallesi'nin tellerle çevrili alanı içerisinde kalan cadde ve sokaklarda sokağa çıkma yasağına ikinci bir duyuruya kadar devam edecektir. Vatandaşlarımız tarafından yasak olan mahallelere can güvenlikleri açısından girilmemesi ve bu konuda hassasiyet gösterilmesi önemle rica olunur.

Yenituran Mahallesi, Yeşilkent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, Çatalözü Mahallesi, İpekyolu Mahallesi, Barış Mahallesi'nde ve Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Abdülkadirpaşa Mahallesi, Zeynel Abidin Mahallesi ile Kışla Mahallesi'nin tellerle çevrilmiş alanı dışında kalan cadde ve sokaklarında ise sokağa çıkma yasağı uygulanmasına 23 Nisan 2017 Pazar gününden itibaren 30 gün süre ile gece 24.00 – sabah 05.00 saatleri arasında devam edilecektir.

Vatandaşlarımıza, can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

Belirtilen mahallelerde sokağa çıkma yasağının kaldırılma kararı ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.