Özel gereksinimli kardeşlere tekerlekli sandalye desteği

Özel gereksinimli kardeşlere tekerlekli sandalye desteği

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve Şemdinli ilçe temsilcisi Ahmet Sever Derecik ilçesinde ki Yeşilova köyünde ikamet eden 3 özel gereksinimli kardeşe 3 adet Pediatrik Tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

A+A-

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ,Gönüllü hayır severlerin desteğiyle coğrafya tanımaksızın bu tür özel gereksinimli çocuklarımız okusun gezsin eğlensin ve mutlu olsun diye bu tür engelsiz yaşam desteklerimizi gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceklerini ve bu engelleri kaldırmaya devam edeceğini söyledi.

Aydoğdu,"Tohum toprağa engelliler topluma emanetir biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve hizmetlerde köprü olmaya devam edeceğiz. Özel gereksinimli çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu ve ailesinin hayır dualarını alarak onların her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik". dedi.

Özel gereksinimli  kardeşlerin  ailesi ise çocuklarının çok mutlu olduklarını ve hayalinin gerçekleştiğini kendilerine her konuda yardım elini uzatan Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu ve yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.