Özel Güvenlikçilerin Akıbeti Ne Olacak?

Özel Güvenlikçilerin Akıbeti Ne Olacak?

Savcı olayı ardından özel güvenliklerin kaldırılması fikrini ortaya atan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Özel güvenlikçiler işsiz mi kalacak?' sorusunu cevapladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel güvenlik personellerinden şartları uygun olanların emniyet teşkilatına alınabileceğini söyledi.İran dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, avukatların aranması, İran ile ilişkiler ve Fenerbahçekafilesine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili de konuştu.

"KAMUYA GEÇEBİLİRLER"

İstanbul Çağlayan'daki saldırılarının ardından özel güvenliklerin kaldırılması fikrini ortaya atan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Özel güvenlikçiler işsiz mi kalacak?" sorusuna yanıt verdi.

Erdoğan, "Burada çalışanlardan emekli olanlar var. Ancak gençlerle ilgili bir çalışma yapılabilir. Emniyet teşkilatı ihtiyaçlar doğrultusunda personel alıyor. Özel güvenlikçilerden de kapasitesi olanları teşkilata rahatlıkla dahil edebilir" dedi.

"HAZIRLIK YAPILABİLİR"

Özel güvenliklerin ilk etapta kamu kuruluşlarından kaldırılacağını belirten Erdoğan, özel sektörden talep gelmesi halinde hazırlık yapılabileceğini de söyledi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.