Pizok Yönetimi TOKİ'lerin sorunları ile ilgili görüşmeler yaptı

Pizok Yönetimi TOKİ'lerin sorunları ile ilgili görüşmeler yaptı

Yüksekova Pizok TOKİ Yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunarak, sorunları dile getirdi.

A+A-

Yüksekova Pizok TOKİ yönetimi Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve bazı kurum yetkilileri ile bir araya gelerek Pizok TOKİ'leri ile ilgili var olan sorunların çözümü için taleplerini dile getirdiler.

Yüksekova 2. Etap TOKI Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Metin, 3. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Taşar, 4. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunarak sorunların giderilmesi konusunda talepte bulundular.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan ve yaklaşık 2 yıl önce halka teslim edilen konutların eksiklerinin giderilmesi için TOKİ Yönetimi Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Yüksekova İlçe Müftüsü Erol Kılıç, Hakkari Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Ramazan Öztunç, ile görüşerek, sorunların çözümü konusunda destek istediler.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan 4. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yiğit, kasım ayından itibaren Milli Emlak’tan devraldığımız TOKİ yönetiminde yüklenici firmanın bazı eksikliklerini tespit ettiklerini ve bu eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Eksikliklerinin giderilmesi konusunda başta Vali olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen Yiğit, TOKİ’lerde bulunan okul yolu, taziye evi, mobese sistemi, çevre ve peyzaj düzenlemesi ve çöp sorunu olmak üzere önem arz edilen konuları Vali ve Kaymakam ile görüşerek yardımcı olmaları konusunda destek istedik. İlgili kurumların hepsi de üstüne düşeni yapacaklarını belirttiler.

Sorunların çözümü için kurumlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını belirten Yiğit, desteklerinden dolayı tüm kurumlara teşekkür etti.

pizok-yonetimi1.jpg

pizok-yonetimi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.