Q7'nin her antrenmanı 20 bin euro

Q7'nin her antrenmanı 20 bin euro

Maçlarda oynatılmayan Quaresma, günde iki çalışma yapıyor.

A+A-
Beşiktaş'ın bir türlü çözümlenemeyen Quaresma sorunu kulübe büyük maddi zarar vermeye devam ediyor. Takım bulamadığı için siyah beyazlılarda kalan Portekizli yıldız, sezon sonuna kadar bir yere gitmediği takdirde kulübün kasasından 5 milyon Euro'ya yakın para çıkmasına neden olacak. Üstelik bu maliyeti sadece antrenmana çıkarak oluşturacak.Fedakarlık yapmadı

Beşiktaş Yönetimi'nin fedakarlık isteğini reddeden Quaresma, yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Ücretinde indirim yapmayacağını ifade eden Q7, bunun üzerine antrenör Erkan Avseren ile idmanlara çıkmaya başladı. Sabah ve akşam iki çalışma yapan futbolcunun hiçbir maçta oynatılması düşünülmüyor.

EN PAHALI ANTRENMAN

Ancak Quaresma, indirime yanaşmadığı yıllık 3 milyon 750 bin Euro'sunu hiçbir maçta oynamasa da almaya devam edecek. Bununla birlikte yıllık ücretinin 750 bin Euro'luk vergisi ve 11 bin TL aylık kirası da kulüp tarafından karşılanacak. Tüm bu rakamlarla birlikte Q7'nin Beşiktaş'taki her bir antrenmanı da yaklaşık 20 bin Euro'ya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.