Rusya'da doğalgaz patlaması: En az 4 ölü

Rusya'da doğalgaz patlaması: En az 4 ölü

Rusya'nın Yarosvl kentindeki 5 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Binanın bir bölümünün çökmesi sonucu en az 4 kişi hayatını kaybederken, enkaz altında kaç kişi olabileceğine dair net bir sayı verilemiyor.

A+A-

Sputmiknews'te yer alan haber'de; Rusya'nın Yarosvl kentindeki 5 katlı bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Binanın bir bölümünün çökmesi sonucu en az 4 kişi hayatını kaybederken, enkaz altında kaç kişi olabileceğine dair net bir sayı verilemiyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'nın kuzeyinde kalan Yarosvl kentinde 4 bloktan oluşan 5 katlı bir binanın bir kısmı doğalgaz patlaması yüzünden çöktü. Aralarında bir çocuğun da bulunduğu en az 4 kişi hayatını kaybederken acil durum ekipleri 4 kişiyi kurtarmayı başardı. RİA Novosti ajansına konuşan bir yetkili de patlamanın 4. katta meydana geldiğini, 5 dairenin tamamen yerle bir olduğunu, 20 dairenin de zarar gördüğünü aktardı.

Öte yandan en az 3 kişinin hâlâ enkaz altında olduğu tahmin edilse de dairelerde kaç kişi yaşadığı konusunda çelişkili bilgiler geliyor. Kayıtlara göre apartmanda 40'a yakın kişi ve 13 çocuk ikamet ediyor olsa da bu 40 kişinin tamamının bu dairelerde sürekli olarak yaşamadığı sanılıyor. Nitekim yetkililer olay esnasında binada 7 ila 20 kişinin bulunduğunu tahmin ediyor.

​Bu arada binanın ayakta kalan kısmında yaşayanlar tahliye edildi. Ayrıca olay yerine arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra 2 helikopter de gönderildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.