Şahin: Fabrika ayarlarına dönerek iktidarı yakalayacağız

Şahin: Fabrika ayarlarına dönerek iktidarı yakalayacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, seçimlerden çıkan sonucu iyi değerlendirdiklerini belirterek “Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek b

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Urfa'da partisinin İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Yemek öncesinde yaptığı konuşmada partisinin seçimlerde aldığı sonucu değerlendirdiklerini ifade eden Şahin şunları söyledi:

“2011 seçimlerde bize oy verip 2015 seçimlerinde oy vermeyen milletimizin gönlünü alacağız. Biz yola çıkarken 'Devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkan bir parti değiliz' dedik. Bilakis millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik. Ama zaman içinde devletin politikalarını sezmiş olmalı ki millet bize 7 Haziran'da uyarıda bulundu.

“Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız.

“Dünya'da ortalama bin Müslüman katlediliyor. Yine bu bin Müslüman'ın yüzde 90'ı kendisi Müslüman iddia eden bir başka kişilere tarafından öldürülüyor. Bu da günde ortalama 900 Müslüman'ın katledilmesi demektir. Bu reva mı?  'Ben Müslüman'ım' diyen bir insan böyle bir davranışta bulunabilir mi?

“Kuran'ın verdiği mesaja bugün çok ihtiyacım var. Bu kutsal günlerde bizlere bu mesajları veriyor ve biz bunu anlayabiliyorsak ne mutlu bize.”/İMC

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.