Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu!

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda dün akşam oynanan karşılaşmalarda ilk maçta 1-0 mağlup olan Atletico Madrid, Inter'e 3-2 üstünlük sağlayarak çeyrek finale çıktı.

A+A-

Alman ekibi Borussia Dortmund ise PSV'yi kendi sahasında 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu dün akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı ve çeyrek finalistler belli oldu. Gecenin en önemli maçında Atletico Madrid, Inter'i konuk etti. 33. dakikada İtalyan ekibi Dimarco ile 1-0 öne geçerken, İspanyol temsilcisi 35. dakikada Griezmann ile eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. 87. dakikada Depay'ın golüyle Atletico Madrid 2-1 öne geçerken, 90 dakikada başka gol olmayınca mücadele uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Madrid ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. Öte yandan Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, 11'de başladığı karşılaşmada 120 dakika sahada kaldı.

Borussia Dortmund rahat kazandı

Signal Iduna Park'ta Hollanda temsilcisi PSV'yi konuk eden Borussia Dortmund mücadeleye hızlı başladı. Ev sahibi, 3. dakikada Sancho ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda iki takım da gol için pozisyonlar bulurken, 90+5. dakikada sahneye Marco Reus çıktı ve Dortmund'u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru olurken, Alman ekibi çeyrek finale yükseldi.

İşte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler:

Bayern Münih
Paris Saint-Germain
Manchester City
Real Madrid
Barcelona
Arsenal
Borussia Dortmund
Atletico Madrid

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.