Seçimi kazanan Geçirgen görevi devraldı

Seçimi kazanan Geçirgen görevi devraldı

Yüksekova Ziraat Odası 5. olağan genel kurul seçimini kazanan Perviz Geçirgen görevi devraldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, 6 adayın yarıştığı ve 73 delegenin oy kullandığı Yüksekova Ziraat odası 5.olağan genel kurul seçimi 23 oy ile kazanan Perviz Geçirgen, eski Başkan Adnan Onay’dan görevi devraldı.

Ziraat odasında yapılan devir-teslim töreninde konuşan Eski Başkan Onay, Hayırlı olmasını diledi.

‘ÇİFTÇİMİZE HER İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ

Görevi devralan Başkan Geçirgen ise,”Bundan sonra tüm çiftçilerimize hizmet yolunda olacağımı belirtmek istiyorum. İnşallah bu yolda güzel hizmetler vereceğiz. Yüksekova’nın her bölgesini dört kolla eşit bir şekilde herkese gideceğiz. Başkanımız Adnan Onay’ın 4 dönemlik bir hizmetleri oldu kendisi de güzel hizmetlere imza attı. Bizde bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizde hiç yıkılmadan aynı şekilde daha güzel hizmetler vermek için çalışacağız. Odanın sadece aidat aldığı değil, çiftçilerimize her imkânı sağlayacağız. Bizim seçim esnasında projelerimizi ve çalışmalarımızı ifade etmiştik” dedi.

1-007.jpg

‘BUNDAN SONRA HER ÇİFTÇİ KAZANACAK’

Geçirgen,”Bizde verdiğimizi ilk vaatlerimizden biri yarın gerçekleştiriyoruz. Bizde yarın şeker pancarının üretimi ve kota alımıyla çalışma başlatıyoruz. Ve bizde bununla beraber şeker üretimine başlayacağız. Bizde verdiğimiz tüm vaatlerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Toprak bakımdan her alanda zenginiz. İklim koşullarımızda güzel  4 mevsimin yaşadığı bir bölgedeyiz. Biz Yüksekova’yı modern bir şehre dönüştürene kadar hiç durmayacağız. Bundan sonra her çiftçi kazanacak’’ şeklinde konuştu.


3-008.jpg

4-007.jpg

5-005.jpg

6-004.jpg

7-002.jpg

8-001.jpg

dsc-6557.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.