Şemdinli'de Fotoğraf Sergisine Büyük İlgi

Şemdinli'de Fotoğraf Sergisine Büyük İlgi

Şemdinli Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursunda eğitim gören kursiyerler çektikleri fotığrafları sergiledi. Şemdinli ADEM binasında düzenlenen fotoğraf sergisine Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, kurum müdürleri ve vat

A+A-

Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Muhammet Fuat Türkman ve beraberindekiler, kursiyerler tarafından ilçenin doğa güzelliklerini fotoğraflayan kursiyerlerin fotoğraflarını inceledi. 

Fotoğraf sergisinde kısa bir açıklama yapan kaymakam Muhammet Fuat Türkman; " bugün burada bizim Aile Destek Merkezi tarafından fotoğrafçılık kursunun açılışını yaptık. Toplam 30 kursiyerimiz var. Bu kursiyerlerimiz bizim (ADEM) desteği ile vermiş olduğumuz fotoğraf makinalarıyla toplam 2 aylık bir eğitim sürecinden sonra tamamen kendi emekleriyle, bölgemizden ve yöremizden resimler çekmiş oldular. Bugün de burada sergilediler. Biz (ADEM) bünyesinde açılan bu tarz kurslara desteğimiz sürecektir. İnşallah bundan sonra da (ADEM) bünyesinde bu tarz kurslarımız devam edecek. Bütün kursiyerlerimizi sergilemiş oldukları ürünlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Şemdinli'de öğretmen olarak görev yapan ve fotoğrafçılık kursuna katılan Derya Hekimci ve Özlem Yıldırım; Şemdinli (ADEM) tarafından açılan fotoğrafçılık kursu sayesinde ilçenin birçok yerini gezerek, fotoğrafladıklarını ve ilçeyi çok beğendiklerini kaydetti. 

Kurs eğitmeni Avdi Tekin ise fotoğrafçılık kursunun 2 ay sürdüğünü, kursa katılan kursiyerlerin çok yetenekli olduğunu kaydetti.(AVDİ TEKİN / YUKSEKOVAHALKINSESİGAZETESİ)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.