Sergen Yalçın: Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay

Sergen Yalçın: Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ''Barcelona'da hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım'' dedi.

A+A-

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın'dan çarpıcı yorumlar... Genç çalıştırıcı Fenerbahçe yenilgisi sonrasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Barcelona'dan Beşiktaş'a kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın gündem yaracak konuşmaları:

KAÇ TANE FRİKİK GOLÜ ATMIŞ

“Diego çok üst düzey bir futbolcu. Türkiye liginin üzerinde bir adam. Sneijder, Diego bunlar çok büyük oyuncular. (Gülerek) Tabii benden iyi değil. Bir oyuncunun yıldız olabilmesi için frikik golü atması lazım. Kaç tane frikik golü atmış!”

EMENİKE YÜZÜNDEN ÇIKAMADIK

“Maç öncesi bana ‘Emenike'yle mi Webo'yla mı? rakibin başlamasını istersiniz?' diye sorsalar ben ‘Webo' derdim. Çünkü Emenike yüzünden savunmamızı hiç öne çıkartamadık. İki stoperi de hiç çıkarmadı. Zaten onun en büyük özelliği de o. Webo olsa daha önde oynardık.İlk yarıda biraz daha geride durduk.''

SİGARAMI YAKAR KEYİF YAPARDIM

“Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay. Orada hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. Hocalık işini çok abartıyorlar. Teknik taktik bir şey değil ki, burada adam yönetmek önemli. Biz yöneticilik yapıyoruz. İdman, teknik, taktik işin en kolay yanı.''

BEŞİKTAŞ'A HAZIR OLMAYACAK NE VAR?

“İsmim Beşiktaş'la anılıyor ama herhangi bir görüşme falan olmadı. Bazen bana ‘Beşiktaş için hazır mısın?' diye soruyorlar. Tabii ki hazırım hazır olmayacak ne var ki?Sen başka gazeteye gitsen sana ‘Hazır mısın' diye soracaklar mı?

ŞAMPİYON KİM OLUR?

“Şampiyon kim olur sorusuna cevap vermek zor. Ama üçünden biri olur bence (gülerek)...Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Mersin maçları zor olabilir. Kaybetmeyen şampiyon olacak.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.