Tüm - İş Konfederasyonu Bölge Başkanı Dilce'den çağrı

Tüm - İş Konfederasyonu Bölge Başkanı Dilce'den çağrı

Tüm- İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, ekonomik krizin üstesinden gelmenin tek yolunun üretimden geçtiğini söyledi.

A+A-

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumla ilgili yazılı açıklama yapan Tüm- İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, ekonomik krizin üstesinden gelmenin tek yolunun üretimden geçtiği mesajını verdi. 

Küresel ekonomik krizden bütün kesimlerin olumsuz etkilendiğini belirten Dilce, "İşçi temsilcileri olarak bu ekonomik buhrandan çıkmanın yolu üretimden geçtiğini savunuyoruz, Bölge olarak tarım ve hayvancılık alanında oldukça zengin olduğumuz herkesçe bilinmekte, baharın gelişi ile beraber her bireyden imkan doğrultusunda tarım ürünü üretmeleri ve yayla kültürünü geliştirerek hayvan yetiştiriciliğinin canlandırmalarını tavsiye ediyoruz. Gün geçtikçe et, süt ürünleri ve bütün gıdalarda yükselen fahiş fiyat artışının önene geçilecek ayrıca ülke ekonomisine bu şekilde katkı sunulacağını ve bu üretici alışkanlığının uzun vade de meslek haline gelineceğini göreceğiz. Bütün sivil toplum kuruluşlarının bu konuyu özellikle bu süreçte daha verimli olabilmesi için gündemlerine talep ediyoruz. Üretim adına adım atan herkese selamlar" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.