Vali Çelik, YEKDASDER Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Vali Çelik, YEKDASDER Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Hakkari valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Ekolojik, Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü (YEKDASDER) yönetimi ile bir araya geldi.

A+A-

Hakkari valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova Ekolojik, Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü (YEKDASDER) Başkanı Suat Öztekin, Başkan Yardımcısı Hakan Aykut, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Hekimoğlu, Kısıklı Köyü Muhtarı İkram Mıhçı ve İnanlı Köyü Muhtarı Mehmet Yılmaz ile Yüksekova’da bir araya geldi.

Yapılan görüşmede; Hakkari’nin turizm ve kültürel gelişimi için sürdürülebilir çalışmalar ele alınarak Hakkari’yi ekonomik olarak kalkındırmak için yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

Ayrıca Kısıklı ve İnanlı Köy Muhtarlarından köylerinde yaşanan sorunlar ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen Vali Çelik, sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulundu.

Vali Çelik ‘’Hepimizin amacı faydalı olabilmek. Faydalı olmak için çalışıp planlar yapmalı, kendimizi geliştirmeli, kendimize yeni faydalı beceriler katmalıyız. Hakkari’mizi geliştirmek için yaptığınız projeleri bekliyorum. Elimden geleni yapmaya hazırım’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.