Valilikten Kimyasal Gaz Açıklaması

Valilikten Kimyasal Gaz Açıklaması

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar sürerken, Hakkari Valiliği HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve Van Milletvekili Lezgin Botan'ın operasyonlarda güvenlik güçlerinin kimyasal gaz kullanıldığı yönündeki açıkl

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Sokağa çıkma yasağının 7'nci gününe giren Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kar ve soğuk havaya rağmen operasyonlar aralıksız sürüyor. Dün geceden beri silah ve patlama seslerinin hiç susmadığı ilçede, top atışlarının isabet ettiği bazı evlerin yıkıldığı ve yangın çıktığı gözlendi.

VALİLİKTEN KİMYASAL GAZ AÇIKLAMASI

Bu arada HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve Van Milletvekili Lezgin Botan'ın Yüksekova'da güvenlik güçleri tarafından operasyonlarda kimyasal gaz kullanıldığı yönündeki açıklamalarına Hakkari Valiliği kendi resmi internet sitesinden yazılı açıklamayla cevap verdi. Açıklamada,"HDP Hakkâri Milletvekili Nihat Akdoğan ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın açıklamalarına istinaden çeşitli yazılı ve görsel medya organlarında yer alan ve İlimiz Yüksekova İlçesinde güvenlik güçlerimiz tarafından 19.03.2016 günü kimyasal gaz kullandığına yönelik iddialar tamamen asılsızdır" denildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.