Van Gölü Yüksekova'da Aktarmasız Otobüs Seferleri Başlattı

Van Gölü Yüksekova'da Aktarmasız Otobüs Seferleri Başlattı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Vangölü Turizm, Yüksekova-Mersin arası direk otobüs seferleri başlattı.

A+A-

YÜKSEKOVA - Vangölü turizm firması Yüksekova-Mersin ve Mersin-Yüksekova arası aktarmasız yolculuk seyehatına başladı.

Vangölü turizm Yüksekova’dan direk olarak Bitlis-Muş-Diyarbakır-Osmaniye ve Mersin seferlerini başlattı. Yüksekova ve Şemdinli halkının daha konforlu seyehat edebilmesi için Vangölü turizminin başlatmış olduğu seferler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Firma yetkilileri yapılan seferlere ek olarak İlerde Ankara ve İstanbul seferlerini de başlatacaklarını belirttiler.

01-4.jpg

Yüksekova'da güzel hizmetlere öncülük yaptıklarını belirten Firma yetkilisi Sertaç Kartal, ''Biz Yüksekova ve Şemdinli arası sınırsız hizmetlerimizi sunmuştuk. Van-Yüksekova arasındaki seferlerimiz zaten hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de Yüksekova-Mersin ve Mersin-Yüksekova arası aktarmasız yolculuk seyahatını hergün olmak üzere başlatıyoruz. İnşallah ileriki bir zamanda İstanbul ve Ankara seferlerini de başlatacağız. Tüm Yüksekova halkına hayırlı olsun'' dedi.

Yüksekova Vangölü Firması Sahibi Şahbaz Bor ise,' Yıllardır bölgede her şekilde yolculuk hizmetini Vangölü ailesi olarak hizmet sunduk ve bundan sonra da aynı hevesle devam edeceğiz. Bugün itibariyle Yüksekova-Mersin ve Mersin-Yüksekova arasında aktarmasız yolculuk başlattık. Bu hizmet tüm Yüksekova halkımıza hayırlı olsun inşallah' Şeklinde konuştu.

01-1.jpg

01-2.jpg

01-3.jpg

01-5.jpg

01-6.jpg

​​​​​​​01-7.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum