Van'da elektrik kesintisi olacak!

Van'da elektrik kesintisi olacak!

Vangölü Elektrik Dağıtım A. Ş. tarafından yapılacak onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları sırasında aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

A+A-

Vangölü Elektrik Dağıtım A. Ş. tarafından yapılan açıklamada, “31 Aralık 2017 tarihinde 08:00 - 16:00 saatleri arasında kökşk deplasesi çalışması nedeniyle; Hafiziye Mahallesine bağlı Sağlık Sokak ile Sağlık 1,2 ve 3 sokaklarında programlı elektrik kesintisi olacaktır.

02-03 Ocak 2018 tarihlerinde 11:30 - 13:30 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle; Bostaniçi, Yalım Erez, Şafak, Karpuzalan, Kavuncu, Sarmaç, Değirmen, Köşebaşı, Beş Çatak, Kavurma, Kurubaş, Aşağı ve Yukarı Bakraçlı, Şabaniye Küme Evler ve Kevenli mahallesinde ile Kurubaş Briketçiler bölgesi programlı elektrik kesintisi olacaktır.

03-04-05 Ocak 2018 tarihlerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında bakım onarım çalışması nedeniyle; Yazlık Caddesi ve Denizler Sokakta programlı elektrik kesintisi olacaktır” denildi./iha

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.